دوشنبه, ۱۵ خرداد , ۱۴۰۲

اهدا قرآن دستنویس به موزه آستان قدس رضوی - گفتمان علمی فرهنگی دانشگاه گلپایگان

اهدا قرآن دستنویس به موزه آستان قدس رضوی

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن (ایکنا) از خراسان رضوی، به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی آستان قدس رضوی، قرآن دست‌نویس دانشجویان و اساتید دانشکده فنی و مهندسی گلپایگان  به موزه آستان قدس رضوی اهداء شد.

حمید جعفری، مسئول بسیج دانشجویی دانشکده اظهار کرد: سال گذشته طرح کتابت قرآن کریم به‌صورت دست‌نویس به همت دانشجویان، اساتید و کارمندان دانشکده فنی و مهندسی گلپایگان با حضور زائران حضرت رضا‌(ع) در دارالقرآن کریم حرم مطهر آغازشد و پس از آن برای ادامه کتابت به دانشکده فنی و مهندسی گلپایگان انتقال یافت.

وی با بیان اینکه مهم‌ترین هدف از کتابت این قرآن به صورت دست‌نویس افزایش انس و الفت میان دانشجویان با قرآن کریم بوده است، گفت: تمامی مراحل اهم از صحافی، کتابت و …. توسط ۴۰۰ نفر از دانشجویان، اساتید و کارمندان دانشکده انجام شده و مدت زمانی که برای کتابت این قرآن صرف شد، یک سال بوده‌است.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.